Локомотив (София) победи с 1:0 Черно море, но въпреки това положението при "железничарите" не е никак розово. БЛИЦ разбра, че след успеха във Варна някои от футболистите са се заканили да предприемат действия по разтрогване на договорите си с клуба. Играчите на Димитър Васев имат пълното право за подобни действия, тъй като така и не получават заработените суми. Както е известно, дори при две дължими заплати всеки играч може да разтрогне по вина на клуба.

Босът Николай Гигов има да плаща по цели четири месечни възнаграждания и по две премии. При гостуването на Черно море футболистите направиха пореден компромис и за 90 минути загърбиха проблемите и се раздадоха за Локо (Сф), демонстрирайки какъв отличен колектив е създал Димитър Васев.

Играчи на "железничарите" съобщиха за БЛИЦ, че победата не ги топли. Те са категорични и час по-скоро искат Гигов да им изплати поне част от дължимото. Още утре се очаква да назрее сериозен бунт в клуба. Играчите са се заканили да не излязат за първата тренировка за новата седмица. Поставили са ултиматум към ръководството и сега топката е в полето на Гигов. Ако и в понеделник няма пари в Локомотив (София), още във вторник или сряда някои от футболистите смятат да депозират молбите си в БФС и да разтрогнат договорите си по вина на клуба.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите