„Тръгвам си с най-добри чувства от ЦСКА. Тук прекарах прекрасни години. Моля ви, не търсете под вола теле. Няма скандали, няма разправии. Разделихме сме като интелигентни хора”, заяви пред БЛИЦ СПОРТ Борис Галчев, който по-рано днес през деня разтрогна договорите си с „червения” клуб по взаимно съгласие. Абсолютно по същия начин от Борисовата градина си тръгна и вратарят Анатолий Господинов.

„Искам да пожелая на ЦСКА само и единствено успехи. Убеден съм, че „армейците” ще станат скоро време шампиони и ще се върнат там, където им е мястото”, добави Галчев.

На въпрос дали вече си е намерил нов отбор, той отговори по следния начин: „Чакайте бе, хора, аз да не съм Кристиано Роналдо, та веднага да се уредя с клуб! Вероятно до няколко дни ще има развитие, но на този етап не мога да ви кажа нищо конкретно”.

Анатоли Господинов пък пожела изрично да подчертае, че си е тръгнал от ЦСКА по собствено желание.

„Не искам да се спекулира с моето име и по мой адрес. Истината е следната – сам настоях да си тръгна, тъй като искам да се развивам. Уважавал съм, уважавам и ще уважавам ЦСКА, но за мен е по-добре да играя. Поради тази причина разтрогнах с клуба по взаимно съгласие. Има интерес от няколко отбора, но в момента няма яснота къде ще продължи кариерата ми”, сподели Господинов пред БЛИЦ СПОРТ.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Всичко за Първа лига - ТУК

Tелевизионната програма на Първа лига