ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Напусналият шефското кресло на съдиите у нас Виктор Кашай бързо си намери нова работа. Австрийският футболен съюз обяви на официалния си сайт, че от новия сезон унгарецът ще бъде новият шеф на съдийския отдел на асоциацията. Официално той ще е в ролята на технически директор и ще встъпи в длъжност на 1 юли.

Кашай, позовавайки се на семейни причини, помоли БФС да не продължава договора му, който изтича в края на юни, тъй като той иска да работи по-близо до семейството си в бъдеще.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Австрийците уточняват още, че унгарският бивш съдия е избран чрез конкурс измежду няколко международни и австрийски кандидати.

Помощник на Кашай отново ще му бъде Георги Ринг, с когото бяха заедно в България.

 „Много съм щастлив, че мога да работя за по-нататъшното развитие на австрийското съдийство в бъдеще. По време на разговора бързо забелязах, че целите и вижданията ни съвпадат и че говорим на един език. Посветих живота си на съдийството - всичките 30 години като активен съдия и последните три години работих зад кулисите. Знам какви предизвикателства ни очакват и заедно с Георги Ринг сме мотивирани да изпълним новите си задача“, каза Кашай.