ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Втородизионният Бдин е пред фалит, информираха от футболния клуб и Oбщина Видин. Причината, довела до тежката ситуация за тима е нагласувания бюджет на общината за 2023 година. Финанси трябва да се намерят до утре, обясниха от Бдин.

Тимът от Видин към момента е на предпоследното 17-то място със 17 точки - на 5 от спасителната 14-та позиция. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Съобщението от община Видин:

ОФК Бдин и Община Видин с призив за подкрепа на представителния мъжки футболен отбор 

На ръба на фалита се намира футболният отбор на Бдин. Блокирането на работата на Общински съвет - Видин и негласувания бюджет на Общината за 2023 г. започва да пречи все повече на нормалното функциониране и успехи на клуба. 

Въпреки всички усилия на Община Видин да бъде спасен отборът, ако не бъдат намерени финанси до утре, ОФК Бдин ще изпадне от Б група и положеният труд на целия екип от състезатели, треньори и ръководство ще бъде загубен. 

Община Видин и ОФК Бдин призовават всеки фен, гражданин или фирма, които имат възможност, да подкрепят клуба и да направят дарение. (За тази цел могат да се свържат със Стефан Филаретов Маринов на тел. 0895359999). 

Напомняме, че със заповед на областния управител Иво Атанасов бе блокирана работата на Общинския съвет и се стигна до невъзможност за провеждане на сесия във връзка с приемане на общинския бюджет, в който бяха предвидени допълнителни средства за ОФК „Бдин“.

ВTOРА ЛИГА - СЕЗОН 2023/2024

 

ОФК „Бдин“ и Община Видин с призив за подкрепа на представителния ни мъжки футболен отбор На ръба на фалита се намира...

Публикувахте от Община Видин в Петък, 8 декември 2023 г.