Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Тодор Батков е сериозно притеснен в последните дни, не чак толкова за случващото се с "Левски", колкото за свой близък, претърпял катастрофа край Грудово. "ШОУ" разбра, че кумът на адвоката - футболният мениджър Петьо Заберски се намира във ВМА, но за щастие той се е разминал с най-лошото и здравословното му състояние е започнало да се подобрява.

Бившият национален състезател по борба е инвалид от години, но въпреки това страстта му са високите скорости. Преди месец Заберски си купил мощен мотор. Броил доста пари за бегачката, която е специално пригодена за инвалиди. Преди десетина дни обаче футболният мениджър претърпял катастрофа, паднал тежко от мотора, след като загубил контрол над него. Бил е откаран по спешност в болница. В първите дни лекарите се борили за живота на Заберски, който имал проблеми с дишането. Тодор Батков много се притеснявал за своя човек, преживявал тежко случилото се с него и постоянно му ходел на свиждане. От няколко дни дишането на
Заберски вече е стабилизирано, което значително успокоило адвоката и семейството на футболния мениджър. Бившият борец често можеше да бъде забелязван по "Герена", където ходеше не само на мачовете, а и на тренировките на "сините". Постоянното присъствие усети липсата му и хората започнаха да се питат къде се е загубил Петьо. Очевидно Заберски скоро няма да се появи на "Георги Аспарухов", но в този момент не това е най-важното. Всичките му приятели на "Герена" стискат палци и се надяват за скорошното му възстановяване.

Известно е, че мениджърът е сред най-доверените съветници на Тодор Батков от няколко години насам. Не е тайна също така, че Заберски беше в основата на уволненията на треньорите Вили Вуцов и Емил Велев. Заради него падна и главата на предишния спортен директор Даниел Боримиров. Във всеки трансферен прозорец кумът на Батков води по няколко футболисти в "Левски". Мениджърът има силни връзки в Холандия, откъдето заедно с друг ас в занаята – Николай Жейнов, успяха да докара на "Герена" играчи с богати визитки като Андвеле Слори, Сержиньо Грийн и Дъстли Мулдер. Заберски се беше заел със задачата да осигури холандски методист за детско-юношеската школа на "сините", но заради катастрофата това няма как да се случи в близките месеци.

"Много неприятна случка. Преди години Петьо остана инвалид именно след тежка катастрофа, но ето, че сега пак му се случи същото. Всички се молим за него и се надяваме по-скоро да се оправи", коментираха пред "ШОУ" близки на футболния мениджър.