Нападателят на Етър Иван Петков, когото феновете на "виолетовите" наричат Цар Иван, говори за случващото се в любимия му клуб. 35-годишният голмайстор разказа за проблемите при "болярите". 

"Исканията ни са да ни изплатят възнагражденията - премии, една заплата, повечето момчета имат да плащат по пет наема. Трябва да дойде някой от ръководството и да каже какво се случва. Ние сме обидени, защото вчера преди важния мач (б.р. - загубата с 0:1 от Царско село) никой не се появи да ни каже какво се случва, да ни надъха… Снощи повлия и всичко случващо се в последните седмици. Не се получи мачът, но това е съвкупност от много натрупани неща. Момчетата сами си плащат инжекциите, само за да могат да играят. На терена винаги сме си оставяли душата", коментира Петков, докато заедно със съотборниците си очакваха за среща председателя на Управителния съвет на Етър проф. Георги Камарашев.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)
 
"Нишката се къса с ръководството, все пак имаме семейства и деца и си трошим краката за клуба. Чакахме г-н Камарашев да се появи, но явно имат ангажименти в общината, надявам се утре да ни каже какво са решили. След като говорим с него, целият отбор ще прецени какво ще правим оттук-нататък. Ние сме всички заедно, не сме скачали срещу треньора, всички искаме Етър да остане в Първа лига", обясни още Петков, цитиран от Sport-vt.com.

Босът на наш клуб от елита към гладуващите играчи: Не става само с "дайте"

Класирането в efbet Лига
efbet Лига - сезон 2019/2020