Скандал за момиче прати 20-годишен абитуриент в болница. Георги Стоянов пътувал с автомобила си в района на жк "Бистрица" в Дупница, но решил да спре пред заведение "Елдорадо" в града. Там го чакал 25 – годишният футболист на Германея (Сапарева баня) Димитър Чечев придружен от трима приятели. Изненадващо футболистът извадил метална бухалка и нападнал абитуриента. Аверите на бияча, ги оставили да се „разберат по мъжки". Жители от квартала, които станали свидетели на грозната сцена, се обадили на 112.

Преди линейката да пристигне, приятели на абитуриента с частна кола го закарали в болницата. На мястото на инцидента пристигнали полицейски патрулки,но щом ги видял биячът - спортист избягал.

Пред репортер на вестник "Струма" от болничното легло битият Г. Стоянов разказа: "Чечев го познавам само по физиономия. Преди време беше подсвирквал на приятелката ми и аз му направих забележка, като му казах, че връзката ни е сериозна, за да не храни никакви надежди."

Георги Стоянов е е ученик в 12-и клас в ПГ по облекло в Дупница. До скоро той е живеел и е учел в Италия, където от години работят родителите му. Там дори е завършил гимназия, но за да получи българска диплома се наложило отново да учи дупнишката гимназия.
Любопитното е, че родителите на футболиста също са гастарбайтери в Италия. Самият Чечев минава за талант доскоро. Той изкара проби в Берое, премина и през Калиакра.

В късния следобед полицията откри Чечев в дома му в Сапарева баня и го арестува със заповед за 24 часа. Пострадалото момче е с комоцио и охлузвания по лицето и тялото, настанен е за лечение в частната болница на д-р Ени Лефтеров в Дупница.