Футболистът на Места (Хаджидимово) Мохамед Летиф изплаши присъстващите на стадион "Димитър Лекин" по време на първия мач от новото първенство в Югозападната "В" група срещу Хебър, загубен с 0:1. Играчът се свлече на земята на почивката и не можа да продължи участие в срещата.

Младежът се оплакал от световъртеж, а лекарският преглед установил, че границите на кръвното му налягане са опасно сближени. Впоследствие стана ясно, че потърпевшият е станал жертва на изтощение. Малко преди обяд същия ден Летиф помагал на семейството си в земеделската работа и следобед натоварването на терена и адската жега свършили останалото, пише "Струма". Докторите му предписали едноседмично възстановяване.

Хаджидимовци спазиха традицията да се провалят в първия шампионатен кръг, като отстъпиха с 0:1 на гостите от Пазарджик. В предишните 5 поредни шампионата в третия ешелон играчите на Места имат само 1 спечелена точка в стартовия сблъсък - миналата година срещу бъдещия първенец Сливнишки герой. Победният гол за Хебър вкара Димитър Дичев в 12-ата минута с отмерен шут в долния ляв ъгъл, пише "Струма". Последвалият домакински щурм срещна отлично подредената и организирана защита на гостите, а стражът Милен Петракиев, познат в региона от изявите си за Пирин (Гоце Делчев), бе безупречен под рамката.

Съставът на Места: Симеонов, Чолев, Коджебашев, Шишков, Попов, Стоилов, Масърлиев, Летиф (46-Ряхов, 78-Сабахлъков), Чилев, Баханов, Парасков.