Нападателят на Хебър Ивайло Михайлов ще бъде аут от терените за около две седмици, съобщиха от медицинския щаб на отбора.

Юношата на Пирин, който само след две дни ще чества 22-ия си рожден ден, има възпаление на аддуктор, което го остави извън групата на хебърци при загубата с 1:2 Локомотив (Пловдив). Ако лечението с инжекции даде бърз резултат, шансовете му да се възстанови до двубоя със Спартак (Варна) след малко повече от 10 дни са повече от добри.

По-лека е травмата при Боян Кнежевич, който също остана извън сметките на Фулвио Пеа за двубоя с “черно-белите” от Пловдив. 25-годишният хърватин стъпи накриво по време на едно от заниманията на “зелените” през миналата седмица и сега лекува проблем в глезена.

Големи са шансовете нападателят Есеола Хабиб, който вчера беше картотекиран в БФС, да запише първи минути със зелената фланелка срещу ЦСКА 1948 в петък са повече от големи. В кондиционна форма навлиза и вратарят Хадим Н’диайе, който също може да попадне за първи път в групата на хебърци.