Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Националът Симеон Славчев ще бъде извън терените две седмици. Халфът на Карабах съобщи пред БЛИЦ СПОРТ, че има разтежение на преден бедрен мускул и ще почива известно време. Славчев се контузи на загрявката непосредствено преди началото на двубоя с Норвегия, спечелен от "лъвовете" с 1:0. 

"Минах прегледи, на които беше установено, че имам разтежение на предвн бедрен мускул, втора степен. Да, неприятно е, но още по-лошо щеше да бъде, ако го бях разкъсал. Така че донякъде си отдъхнах, че се разминах с по-лека травма. Две седмици ще бъда извън терените. Най-много ме е яд, че няма да мога да играя в първата среща със Спортинг (Лисабон)", коментира Славчев пред БЛИЦ СПОРТ. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Полузащитникът и съотборниците му в Карабах гостувaт на бившия клуб на българина на 20 септември в мач от група "Е" на Лига Европа. Азербайджанският гранд се падна още с Арсенал и Ворскла (Полтава). Славчев е твърд титуляр и играе силно за Карабах, където премина това лято. 

"Радвам се, че победихме и Норвегия. Колективът ни е отличен. Ще дадем всичко от себе си и в следващия мач от Лигата на нациите - домакинството на Кипър на 13 октомври.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ЛИГА НА НАЦИИТЕ - ГРУПИ, ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНИЯ