Националът Георги Костадинов коментира ситуацията в бившия си отбор Левски. Халфът на Арсенал игра в контролата на руския си тим с австрийския Вакер Инсбрук, спечелена с 3:1. 

"Предимно следя Левски от българските отбори, ако трябва да бъда честен. За този момент от това, което чувам от самия лагер е, че отборът се подготвя много добре и има напредък във физическата подготовка, което е най-важно на този етап. Стискам им палци и се надявам да влязат в групите на Лига Европа", каза Костадинов пред "Спортал" след победата на Арсенал (Тула).

"Когато един отбор е подготвен физически и е по-дисциплиниран на терена, тогава и самите футболисти показват по-голяма част от своите възможности. Убеден съм, че всеки един от тях ще вдигне нивото и Левски ще изглежда по един много по-добър начин", коментира халфът. 

"През последните години имаше грешна политика с голямото текучество на "Герена". Това нещо не се случва, което виждам тези два-три месеца. Футболистите, които са взети, са се представили доста силно в контролните мачове. Пожелавам им успех, дано се аклиматизират. Вярвам, че имат нуждите качества и Левски да върви напред, тъй като феновете го заслужават. Наистина, най-голямото разочарование до този момент в кариерата ми, е че не успях да вдигна трофей със "сините". Така се стекоха обстоятелствата. Не ми позволиха да остана в Левски. Надявам се този отбор да има шанса да вдигне трофей и да зарадва всички фенове", добави Георги Костадинов.