ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Български футболист направи любопитни разкрития, разказвайки как по време на мач съдия се обърнал към него с обидните думи: "Яж ми х*я!".

"Потърсих обяснение от Мартин Мачев, че гони топките на домакините, а при нашите се прави на разсеян, а той ме "застреля" с тази реплика. Аз пък се обърнах към делегата и съвсем нормално го попитах дали е чул това гаменско обръщение", сподели пред RegNews халфът на Локомотив (Горна Оряховица) Димитър Димитров-Херо.

Сега той е със спрени състезателни права, защото делегатът го е "изрисувал" в доклада си, че е псувал длъжностните лица при смяната си.

Дисциплинарната комисия към Зоналния съвет на БФС във Велико Търново ще разгледа на свое заседание скандалния инцидент от мача от Северозападната "В" група Локомотив (Мездра) - Локомотив (Горна Оряховица) (1:0). За целта вече е изискан и видеозапис от домакините, който ще бъде прегледан. От Локомотив (ГО) са излезли с възражение по случая.

"Всички на трибуните чухме изцепката на четвъртия съдия, който провокира нашия състезател. Настояваме за изваждането му от ранглистата. За жалост и дежурния делегат не се намеси адекватно в ситуация и действията му издават пристрастие. Няма да оставим нещата така. Поведението на Мачев е недопустимо", мотивира се Огнян Стоянов, който е член на УС на горнооряховския клуб.

Въпросният съдия Мартин Мачев, позволил си да обиди футболиста на гостите, ще бъде наказан, ако деянието му се докаже.

"Не ми се иска да го вярвам, ако това, което наистина твърдите, е вярно", коментира секретарят на Зоналния съвет Страцимир Тинчев пред репортер на RegNews, който също бе свидетел на просташката изцепка от четвъртия съдия.