Един от добрите треньори в България Румен Стоянов изригна след поредната съдийска гавра срещу водения от него Марек. Тимът от Дупница направи 1:1 като гост на Оборище (Панагюрище), а наставникът проплака от съдията Вихрен Манев. След 18-тия кръг в Югозападната “В” група лидер е Марек с 42 точки, пред Сливнишки герой и Витоша Бистрица с по 39.

“Отказваме се от промоция в Б група за сметка на нашите преследвачи Витоша (Бистрица) и Пирин (Благоевград). Всяко наше гостуване се превръща във филм на ужасите. Изпращат на нашите мачове да свирят съдии, които са пълни олигофрени. Вкарахме абсолютно редовен гол в Панагюрище и десет минути се чудеха какво да измислят, за да го отменят. БФС така администрира първенството, че на човек му се иска да се самозапали, както го правят протестиращитe. Това е 12-и отменен гол на Марек от началото на сезона, сами си направете сметка, няма как да не е тенденциозно”, избухна Румен Стоянов.

“Отделно от това на всеки наш мач ни следват представители на преследвачите ни. Искаме да ни оставят да си играем футбол и да се забавляваме на терена, а Витоша (Бистрица) и Пирин (Благоевград) да си гонят промоция. Единият от тези отбори е с огромни традиции в българския футбол, а на другия му се смъкнаха рамената да носят куфари", завърши треньорът. От лагера на Марек подават жалба срещу съдията Вихрен Манев, който отмени напълно редовен гол на Иван Янчев. Съдийската бригада не зачете попадението заради засада./БЛИЦ

23_1.jpg