Футболният треньор Митко Джоров тъгува по загубата на колегата си и добър приятел Аргир Аргиров. Както вече стана ясно, само на 41 години в събота почина бившият футболист на Локомотив (Пловдив) и Спартак (Пд). Аргир е син на легендата на Ботев (Пд) Митко Аргиров, вкарал победния гол на финала за Купата на Съветската армия срещу Пирин (Благоевград).

"Не знам как и защо бат' Арчи (както го наричаха всички в отбора) ни е напуснал, но като чета постовете във Фейсбук, единодушен факт в споделената болка, е че това беше едно от най-добронамерените човешки същества, с които ни е срещал живота!", написа тъгуващият Джоров. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Нямам спомен да е повишил тон, да е казал лошо за някого или да е направил нещо лошо! Защо толкова добър човек си отива толкова рано от този свят не мога да си обясня! Дано има прераждане за добрите хора! Каквото и да му предстои, то не може да утеши болката от загубата! Моите най-искрени съболезнования за родителите му и всички други негови близки! Ужасно е всичко това!", добави пловдивският специалист, който е треньор в Германия.

Eкипът на БЛИЦ поднася искрени съболезнования на семейството на Аргир Аргиров.