Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Легендата на бургаския футбол Радостин Кишишев, който в момента е старши треньор на Черноморец, забърка голям скандал. Това стана ясно от официално изявление на ръководството на Нефтохимик, откъдето обявиха, че ще съдят Тинката. 

"Шейховете" разкриват, че след мача им вчера с Димитровград от Югоизточната Трета лига (спечелен с 3:1), Кишишев е нахлул в съдийската стая, като се е държал арогантно. Бившият ни национал обвинил градския съперник, че уреждат мачовете си. Както е известно, този сезон Нефтохимик и Черноморец водят лют спор за първото място и класирането във Втора лига.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Изявлението на ръководството на Нефтохимик:

Вчера Нефтохимик изигра домакински двубой с Димитровград, на стадион "Лазур", след края на който футболистите и ръководството на тима станаха свидетели на необичайна ситуация. Tреньорът на градския съперник Черноморец – Радостин Кишишев, нахлу в съдийската съблекалня, отказвайки да даде обяснения на охранителите за мотивите си да посещава съдиите на мач на Нефтохимик. На логичния въпрос, отправен му от старши-треньора на Нефтохимик – Диян Петков, каква е причината да е на това място, по това време, той отвърна с арогантно поведение и обидни реплики.

Освен ругатните по адрес на отбора и треньорския екип, наставникът на Черноморец отправи и обвинение, че мачовете на Нефтохимик са уредени. В тази връзка в клуба се обмисля възможността да се заведе дело срещу него за клевета. Причината е, че обвинения в престъпление без доказателства, отправени заради конкурентно безсилие, не трябва да се толерират. Прийомът на махленската свада, който стана запазена марка на Радостин Кишишев, е неприемлив начин за ръководството на Нефтохимик да отвърне на обвиненията. Затова съдът най-точно би разрешил този въпрос.

Нефтохимик осъжда поведението на старши-треньора на Черноморец Радостин Кишишев и го призовава занапред да спазва необходимата спортсменска дистанция. Разбираме тревожността на ръководството на Черноморец от спортното превъзходство на Нефтохимик, но успехите се постигат с работа върху собствения отбор, а не с провокации към конкурентите. Спорадичните прояви на вербална агресия на Кишишев внасят разнообразие в нашия работен процес, но те имат лошо влияние върху цялостния спортен климат в града, затова ги осъждаме.