Формациите на Аутсайдер и Аякс се срещнаха на финала на новогодишния футболен турнир във Видин, пише "Конкурент". Отборът на слабаците опроверга името си на терена в спортна зала „Фестивална” и разби копието на холандския колос с 3:0. Игралият за последно в Швейцария Николай Цветков-Демона вкара 2 попадения, а класиката оформи Йордан Йорданов.

Предварително двата тима бяха сочени за фаворити и достигането им до решителния мач за титлата не изненада феновете.
В състава на първенеца компания на Демона правиха майсторите Александър Виолинов и Александър Соколов. Звездите на вицешампионите пък бяха Георги Илиев и Куатара Мамаду.

Командата Дрийм тийм, водена от Ангел Цолов и Калоян Цветков-Къро, зае трето място след победа в малкия финал над Фентъзи. Срещата завърши 1:1 в редовното време, но тимът на Къро се оказа по-точен при дузпите и спечели с 6:5.

Кметът на Община Видин Герго Гергов награди отборите, класирали се на първите 3 места с парични награди. Футболистите обаче се отказаха от премиите и дариха средствата в помощ на кампанията за 18-годишната Емануела Ганева, ученичка в ГПЧЕ „Йордан Радичков”, която води борба с рака.

С плакети отличиха Николай Цветков за най-техничен състезател, Калоян Цветков за най-добър защитник и Георги Илиев за най-полезен играч. Стрелец №1 на турнира с 12 гола стана Александър Виолинов.