Легендата на "Левски" Наско Сираков пожела на "сините" и вечния им съперник ЦСКА да решат час по-скоро финансовите си проблеми и да вземат лиценз.
 
Сираков бе гост на спортния празник по случай Деня на българския спорт и коментира проблемите на българския футбол на централната алея в Западния парк. Бившият футболист направи кратък обзор на случващото се в "Левски" и пожела позитивни промени.
 
"Левски" имаше една изключително тежка година, в която отпадна от първата шестица, което се прие изключително тежко от всички привърженици на отбора. За сметка на това се класира за финал. Искрено вярвам и пожелавам да спечели този финал, защото това ще е една частична реабилитация. Разбира се, трябва да се мисли веднага след финала, на другия ден какво ще се прави занапред.

Явно е, че по този начин не може да продължава, нито ръководители, нито футболисти имат спокойствието за утрешния ден. Трябва да се изясни визията за развитието на този клуб в бъдеще.
 
Знам, че финансови проблеми има навсякъде по света и във всички клубове, но не може това да е ежедневна тема. Това пречи на треньора да си върши работата, на ръководството и най-вече се отразява на футболистите. Те не могат да се концентрират и да работят нормално. 
 
Пожелавам на всички клубове да вземат лиценз, защото българският футбол без Левски и ЦСКА ще е абсолютно обеднял", заяви Сираков.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите
Купа на България - сезон 2014/2015