Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Наско Сираков даде голямо интервю пред вестник “ШОУ” в навечерието на 51-ия си рожден ден, който е в петък, 26 април.
 
“Всеки път, когато говоря, мои думи се преиначават, изкарват ме, че преча на “Левски”. Аз затова и не говоря напоследък, дори не се доближавам до “Герена”, твърди легендата на “сините” и българския футбол.
 
“Но ако трябва да съм откровен, “Левски” продължава да играе слаб и безидеен футбол. Защо е така, питайте тези, които ръководят клуба в момента”, добавя Сираков.
 
“Ако аз бях в “Левски”, за 5 години щяхме да сме четири пъти шампиони. И два пъти да играем в групите на Шампионската лига. Това е положението. Дали ще се върна на “Герена”? Естествено! Рано или късно ще стане. Колелото се върти и това е неизбежно”, категоричен е Наско.
 
“Питате ме за най-актуалната тема в последните дни – съдийството. Ако трябва, ще изгорят не четирима, а 40 рефери. Така ще бъде, докато не си вземат поука. Един съдия може да сбърка, дори може фатално да сбърка. Но когато това става в редица от мачове и грешките облагодетелстват или ощетяват само един отбор, трябва да се вземат спешни мерки. И мисля, че се вземат, след като се наказват съдии”, казва още Сираков.
ЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА “ШОУ”