Легендата на „Левски“ Наско Сираков представи първата част на биографичната си книга „Единакът“ на специална церемония в хотел „Макси“.
 
Събитието беше уважено от президента на БФС Борислав Михайлов, придружен от съпругата си Мария Петрова. Присъстваха легенди на „сините“, предвождани от Кирил Ивков. В представянето беше и председателят на СК „Левски“ Стоян Хранов, както и именитият състезател и треньор по борба Симеон Щерев.
 
Уважение към Наско Сираков показаха и хора, свързани с ЦСКА. В хотела бяха Емил Костадинов, председателят на „ЦСКА Завинаги“ Александър Чакмаков, Стефан Орманджиев, Валентин Михов и Стойне Манолов.
 
Сираков беше в компанията на съпругата си Илияна Раева и двете си дъщери Виолета и Славея. Виолета беше придружена от своя приятел – футболистът Георги Коруджиев. Заради Илияна Раева на церемонията имаше състезателки по художествена гимнастика и познати лица от телевизионното шоу „Денсинг Старс“.
 
„Искам да благодаря на издателство „Сиела“, че се нагърбиха с тази отговорност. Благодаря и на автора Павел Колев, който четири години се рови като миньор в най-интимните тайни на семейството. Също така благодаря и на моите приятели, на любимата ми Илияна, на моите красавици Славея и Виолета. Благодаря на майка ми, на баща ми, лека му пръст, на родителите на Илияна. Обичам ви всички. Добре дошли и наздраве", заяви Сираков.

Пламен СЛАВОВ, БЛИЦ