Собственикът на Левски Наско Сираков даде официален старт на кампанията „Левски на левскарите“. Той стори това при изявлението си на Могилката до 22-ро училище в София, където „сините“ по традиция отбелязват годишнината от основаването на клуба. Днес актуалният носител на купата на България стана на 108 години.

„Тук група ентусиасти създават най-великия клуб в България и не са предполагали какво ще представлява Левски след години. Честит празник на всички левскари. Използвам случая да стартирам кампанията „Левски на левскарите“. С най-чисти чувства и умисли влязох в това сдружение. В един момент Левски трябва да стане собственост на левскарите“, заяви Сираков.

 Toп Коефициенти за efbet Лига!

„От тази трибуна искам да кажа, че у всеки един от вас трябва да отпаднат съмненията за задкулисие, уговорки и измами. Това с вас не може да се случи. Колкото повече хора влязат в това сдружение, толкова по-добре ще бъде. Ако на някого му минава през главата, че може по някакъв нередовен начин да придобие акции на Левски, значи не ме познава. Очаква ни по-добра година със сигурност“, допълни легендарният нападател.