Легендата на “Левски” Наско Сираков продължава словесната война с Георги Иванов – Гонзо. След като стана активен потребител на социалната мрежа “Фейсбук” бившият шеф на “Герена” открито коментира и напада настоящото ръководство. Наско твърдо заявява, че няма как Гонзо да спечели от създалата се ситуация в “Левски”. Освен това Сираков твърди, че на “Герена” от работата на Георги Иванов зависят единствено масажистите и администратора.

“Не искам да ме питате повече за Гонзо. Аз говоря и коментирам само работата на отговорните хора в “Левски”. За Гонзо коментирах това, което свърши за 2 години и половина като работа. Сега МОЖЕ БИ (б.р. - Наско Сираков е използвал големи букви) от него зависи само работата на масажистите и администратора, но и в това се съмнявам. Освен ако не са го назначили да отговаря на Наско Сираков. Аз в картите като държа слаба ръка хвърлям, защото губя. Но всеки си знае за себе си, той може би си мисли, че ще спечели”, коментира Наско.

“Аз нямам какво да деля нито с Гонзо, нито с никой. Ако “Левски” бие, пръв ще им честитя, но няма да позволя да ме карат да се срамувам от отбора на сърцето ми”, завършва “синята” легенда./БЛИЦ