Легендарният нападател на Левски Наско Сираков съсипа от критики настоящите шефове. "На това ръководство дните му са преброени. Това, което се случва сега, е срам за този клуб. Не само аз съм обиден, обидени са всички фенове на Левски", коментира Сираков.

Бившият шеф на “Герена” допълва още, че в Левски се работи некомпетентно и аматьорски. Самият той не се вижда като евентуален шеф на “сините” при настоящото ръководство. "Това не е моят Левски. Не бих се върнал не като шеф, а дори и като зрител. Когато аз работех в клуба, приказката беше с хепиенд. Сега не е така”, допълва Наско в интервю, което ще бъде излъчено тази вечер по телевизия Ринг.бг.

Сираков е против и селекционната политика на Левски. Според него сегашното спортно-техническо ръководство ангажира футболисти на по 30 и повече години. Аргументът, че гpадят отбор с тях, не му изглеждал съвсем логичен.

"При тази политика Левски няма как да е шампион. Проблемът на Батков с публиката е непреодолим, затова търси купувачи. Левски е поне на половин България. Затова въпросите, които аз задавам, вълнуват много хора”, завършва бившият нападател./БЛИЦ