Бившият спортен директор на “Левски” Наско Сираков за пореден път критикува състоянието на тима. Легендарният нападател на “сините” обяви в интервю за “Тема Спорт”, че селекцията на отбора е провал.
 
"Селекцията е пълен провал. Това, че са на първо място мен не ме интересува. Aз гледам играта. Ако на тях им харесва, значи им харесва на още 1500 човека, колкото им ходят на мач. За мен това не е публиката на “Левски”. Това е показателно. Може да направим и стадион за 80 хиляди, дай Боже да го направим. “Левски” заслужава да има нов, хубав стадион. Въпросът е да накараш хората да ходят на него с продукцията, която им се предлага", заяви “синята” легенда.
 
"Играта в защита е бедствие. Ръководството на “Левски”, в лицето на треньора и Иво Тонев, са изпуснали съблекалнята. Съблекалнята на "Левски" в момента е престъпление, истинско бедствие. Имахме ли наказани играчи за тъпотии – имахме. Трябваше ли да бъде наказан Гаджев? А сега отново ужасяваща тъпотия на Пламен Илиев. И реакцията е “сериозен разговор”?! Той ходи да рита момчето като магаре... Ми да си оправят съблекалнята, да си стегнат футболистите. Това, което става в съблекалнята преди всеки важен мач, е най-важните хора да са наказани”, допълни Сираков.
 
“Марсиньо е най-доброто попълнение на тима. Жоао Силва не е футболист за “Левски”. Колкото и да ми го пускат. Какво да ме убедят – че вкарал един-два гола. Но те са на празна врата. Така и аз ще ги вкарам сега, че и повече, нищо че съм на 50 години. Гледам му представянето, спирането, подаването. Той не е за “Левски”. Нека да убедят хората. Ако Жоао Силва ставаше за “Левски”, щеше да ходят да го гледат 10 000 човека, а не по хиляда”, твърди бившият национал.
 
"Ръководителите не знаят след 3 месеца как ще им изглежда отборът. Аз имах други разговори. И ме убеждаваха през август месец как ще изглежда този отбор. Стискам палци на Иво, Илиян и целия отбор. Желая им успех и да надминат това, което аз съм направил за “Левски”, а и моите треньори. За мен е невъзможно, но, дай Боже, да се случи. Аз ще съм първият, който ще ги поздрави и ще им вдигне ръцете", продължава бившият голаджия.
 
"Казвам тези неща в името на “Левски”. Не искам да ги гоня и да им взимам мястото, защото не съм на 37 години, когато започнах, а на 50. Съвсем други са ми приоритетите и желанията. Нека са спокойни и да работят. Нека ни убедят, че наистина си вършат работата както трябва в името на "Левски". Готов съм винаги да казвам хубавите неща, но те за сега не преобладават. Единственото хубаво е, че в момента сме на първо място", твърди Наско Сираков.