ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лудогорец излиза в един от най-важните си мачове в историята си. Тази вечер в 21 часа 12-кратните шампиони на България трябва да заличат пасив от два гола, получени преди седмица в Прищина от косовския Балкани в първи мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига.  И треньорът Ивайло Петев, и звездата на тима Кирил Десподов обявиха, че срещата е от изключително значение и че Лудогорец ще се опита да стори и невъзможното, за да преодолее коравия си съперник.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

При положение, че не успее довечера, българският отбор ще се прехвърли в третия по сила европейски клубен турнир - Лигата на конференциите. Там до плейофа ще е лесно, но за влизане в групите нашият тим ще има трудна задача.

Затова всички в Разград, а и всички българи, ще стискат палци Балкани да бъде пречупен. В първата среща се видя, че косоварите имат ахилесова пета и тя е защитата им. Сега Лудогорец със сигурност ще атакува бурно и мощно още от първите минути. Което дава предпоставки, че не е никак малка вероятността момчетата на Ивайло Петев да поведат рано. Случи ли се това, "орлите" имат вече психологически превес, който засега е на страната на противника им. Лудогорец обаче неведнъж е показвал, че умее да излиза от подобни ситуации.

ЛУДОГОРЕЦ – БАЛКАНИ                                
ШЛ, първи кв. кръг, реванш
0:2 в първия мач
Днес от 21 часа
Разград, ст. „Хювефарма арена“
Съдия: Лука Пайрето (Италия)
Пряко по Диема Спорт

Вероятни състави:
ЛудогорецЛУДОГОРЕЦ:  Падт, Пипа, Вердон, Русо, Хайстер, Пьотровски, Гонсалвеш, Нонато, Десподов, Видал,  Тисера.
Контузени: Алмейда, Недялков, Групер, Рик.
   БАЛКАНИ: Количи, Таки, Делова, Яшаница, Траши, Куч, Емерлаху, Зиба, Грипши, Кореница, Рахмани.
Контузени: Няма