Пирин (Благоевград) може да се подсили с футболист на ЦСКА, съобщава "Тема Спорт". Става дума за халфа Иво Иванов, който бе освободен преди дни от "червените", тъй като не попада повече в плановете на старши треньора Христо Янев. Наставникът на "орлетата" Наджи Шенсой е бил заинтригуван от бившия играч на Локомотив (София). Специалистът обаче иска да тества няколко дни Иванов, преди окончателно да реши да го задържи в Пирин.

Благоевградчани може да се подсилят с още един освободен наскоро футболист. Става дума за крилото на Локомотив (Пловдив) Илиян Йорданов. Той се върна на "Лаута" по средата на есенния дял, но така и не убеди Христо Колев-Бащата в качествата си. Шенсой иска да засили фланговете на своя тим.

На първата тренировка за 2016-а на 11 януари (понеделник) се очакват и трима бразилски футболисти. Те са били предложени на спортно-техническото ръководството от мениджъра Джери Перейра. Южноамериканците със сигурност ще минат пробен период, преди да стане ясна съдбата им.

От 14 до 24 януари е предвиден лагер в Сандански. Шенсой ще наблегне в началото главно на физическата подготовка на своите футболисти. Очаква към края на януари занимания да поднови бразилецът Еденилсон Бергонси. Той бе контузен.
 
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА