Националът Ивелин Попов връчи няколко банкноти от по 100 лева на селекционера Станимир Стоилов, видя репортер на БЛИЦ. Случката се разигра по време на тренировката във вторник вечер, на която се появиха двамата футболисти на Литекс - Станислав Манолев и Ивелин Попов. Както е известно, първият е наказан, а вторият бе дълго време контузен и не се намира във върхова форма. Поради тази причина двама от най-големите таланти на България са извън "А" тима за предстоящата в събота световна квалификация с Ейре.

Десетина минути след началото на заниманието Попов и Манолев влязоха на терена, поздравиха националите, след което заедно със Станимир Стоилов се оттеглиха встрани от групата. Тримата проведоха 3-4 минутен разговор, след което Ивелин бръкна в джоба на дънките си, извади няколко банкноти от по 100 лева и ги даде на Мъри. Стоилов очевидно бе под напрежение, тъй като преди да получи парите се огледа дали някой ги наблюдава. Случката обаче бе видяна от репортер на БЛИЦ, както и от няколко фена.

"Защо Ивелин Попов дава пари на Мъри? Това бяха 4-5 банкноти от по 100 лева, сигурен съм. Да не би Попето да е загубил бас от треньора си в Литекс", питаха учудено феновете.

След като прибра парата Мъри продължи да води тренировката на националите, но вече с пълни джобове. ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ