Нападателят на Кайзерслаутерн Илиян Мицански стана поредният играч, който набързо уби мераците на "Левски" да го има в състава си. След като преди дни стана ясно, че Димитър Макриев е поискал сумата от 20 000 евро като месечна заплата, за да дойде на "Герена", сега се оказва, че абсолютно същите пари е пожелал и Мицански, пише “Тема Спорт”. Така "сините" явно ще трябва да намерят друго решение в търсенето на заместник на почти сигурно напускащия Гара Дембеле.

Илиян Мицански рядко попада в дори в групата на своя тим, но изглежда това не му пречи финансовите му претенции да бъдат много големи, особено за българските стандарти. Българският национал вече е имал разговор със спортният директор на "сините" Георги Иванов - Гонзо, като е обявил, че условията за да подпише с клуба са, да получава заплата от 20 хиляди евро на месец, като освен това иска да взема и допълнителни бонуси за определен брой изиграни срещи.

Гонзо все още не е дал окончателен отговор на играча дали е склонен да удовлетвори претенциите му, като това се очаква да стане до края на седмицата, след като той има разговор с президента Тодор Батков. Почти сигурно обаче отговорът ще бъде отрицателен. /БЛИЦ