Капитанът на Черно море Георги Илиев похвали треньора на тима Георги Иванов-Гонзо. Любимецът на сектор “Б” застана начело на тима в края на есенния полусезон, а футболист номер 1 на Варна смята, че Иванов е точния човек.

"С идването си Георги Иванов иска да промени много неща в отбора. Постепенно за времето в което тренираме, започнахме да привикваме към изискванията му. Малко ни е трудно на всички, но все пак затова сме футболисти – да изпълняваме указанията на треньора по най-добрия начин. Смятам, че засега нещата вървят в правилната посока. Мисля, че имахме нужда от малко по-здрава ръка.

Промените не са само по отношение на дисциплината. Доста неща, пак казвам, се стреми да промени той. По отношение на играта – на задържането на топката, на изнасянето, на пресирането. Доста неща променихме, но все пак е минал един месец, твърде малко време, за да се постигне добър синхрон. Радвам се и смятам, че тези промени ще доведат до нещо добро в бъдеще и се надявам всички ние да помогнем това да се случи по-бързо, като изпълняваме изискванията”, каза Георги Илиев.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ