Пореден футболист на Лудогорец получи контузия и проблемите пред треньора Георги Дерменджиев се увеличават. След като преди седмица травми извадиха до Нова година Роман Безяк и Браян Ангуло, сега същото може да сполети и Михаил Александров. Крилото има разкъсване на мускулни влакна на бедрото на десния крак. Болежките при Александров се появили още преди евроквалификацията с Малта (1:1). Все пак той записа пълен мач за националите, игра с ЦСКА (1:1) и бе сред титулярите за домакинството на Ливърпул, завършило 2:2.

Заради сериозните натоварвания в тези срещи болките му са се усилили и това е накарало лекарския щаб да вземе мерки. Вчера Александров пропусна тренировката на Лудогорец и премина ядрено-магнитен резонанс. Дерменджиев няма да го използва за домакинството на Локомотив (София), което е утре от 15:30 часа. Почти сигурно Александров отпада и за гостуването на Берое на 5 декември. Крилото се надява обаче да може да вземе участие в последния мач от груповата фаза на Шампионската лига с Реал (Мадрид) на "Сантяго Бернабеу" на 9 декември.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!