Националът Иво Иванов е "Футболист на феновете" на Берое за есенния полусезон на първенството. Той успя да извоюва първото място в анкетата след като в нея гласуваха 550 привърженика на Берое в сайта „Beroe Online”. 487 от вотовете бяха валидни, след като бяха потвърдени чрез уникален код получен по електронна поща. Общите точки на Иванов са 2609, а на второ място остана Георги Андонов. Челната тройка се допълва от капитана на отбора Слави Жеков.

Класирането за футболист на феновете за полусезона се извърши на базата на гласовете, които бяха получени в анкетата, която течеше от 19 декември 2008 г. До последните секунди на изминалата година в сайта Beroe Online и резултатите от месечните класации.

В общия вот класираният от гласувалите на първо място получава 10 точки, вторият - 9, третият - 8 и така до десетият в класирането, който получава 1 точка. Получените валидни гласове (т.е. тези, които са потвърдени чрез уникалния код в електронната поща) се сборуват и така се определят 2/3 от точките в класацията. Другата 1/3 от точките се изчислява на базата на месечните класации и получените в тях точки от всеки от играчите. На базата на месечните анкети са определени и номинираните футболисти./БЛИЦ