Уникалнa семейнa драмa преживя капитанът на "Славия" Богомил Дяков. "ШОУ" разбра, че юношата на "Левски" вече не е с жена си Ина, която му роди момченце. Двамата стигнали до развод, след като съпругата му преспала с Атанас Курдов. Наско обаче не се задържал дълго с похотливото Инче и сега тя се е захванала с пореден футболист - Костадин Стоянов от ЦСКА. Националът дори я прибрал заедно с детето, което родила на Дяков - малкия Янис.

Вестникът на народа разплете цялата секс спойка, в която дори са замесени и други футболисти. В крайна сметка се оказа, че много от играчите в "А" група са баджанаци, дори някои от тях да не го подозират. През последните месеци Богомил Дяков беше извън терените заради тежка контузия, но наскоро се завърна и отново сложи капитанската лента на "Славия". Докато е бил встрани от футбола, десният бек се е развел с половинката си Ина. Двамата бяха семейство от 2008 година.
 
Запознават се
на Пампорово,
 
след което стават неразделни. Така на бял свят се появява наследникът им, когото кръщават Янис. През последната година Ина постоянно се оплаквала пред приятелки, че Богомил й кръшка. Но също така се хвалела, че не оставала по-назад и спяла с друг футболист, когото първоначално криела. Твърдяла, че Дяков пръв изоставил семейството си и хукнал по чужди жени. Рядко поглеждал сина си и тя се принуждавала сама да се грижи за малкия. Близки на бившето вече семейство Дякови разказаха пред "ШОУ", че преди време той, въпреки че бил с Ина, хлътнал по Ани Димитрова. Последната пък наскоро роди дете на бившия играч на ЦСКА и настоящ на "Локомотив" (Пловдив) Йордан Тодоров.
"Страшна работа е в българския футбол. То са едни любовни драми, то са направо чудеса. Историите са достойни за сериал, който дори може да е от няколко епизода", коментира наш източник.
Малко след като Янис се появил на бял свят, Дяков се захванал с Ани. Постоянно пътувал до Пловдив, където тя е студентка, за да бъдат заедно. Десният защитник на "Славия" направо си затрил ума по атрактивната любовница, по която пръскал луди пари. Дяков бил отегчен от семейния живот и осъзнал, че е сгрешил с решението да се вземе с Ина. В същото време пък хванал съпругата си да му изневерява с Атанас Курдов от "Ботев" (Пловдив), което още повече го вбесило. Стигнало се дотам, че Дяков дори се обаждал на Наско, който също като него е юноша на "Левски". Двамата се карали по телефона, като Курдов се държал надменно,
 
ругаел Богомил
и го заплашвал, че
ще му прати мутри
 
За малкия син на легендарния Петър Курдов се знае, че се има с хора от подземния свят. Игралият във втория отбор на "Байер" (Леверкузен) нападател се прави на голяма работа под тепетата, където е добре познат на всички персонали на дискотеки и барове. Навсякъде го знаят, че е връзкарче и никой не смее да го пипне.
А най-интересното било, че докато Дяков пътувал към Пловдив, за да бъде с любовницата си, в същото време се разминавал на магистралата с Наско, който пък отивал в София при жена му. Пълна каша, колкото и невярващо да звучи... Горкият Янис. Малкият обаче едва ли осъзнавал какво се случва. Напоследък той все по-рядко вижда татко си Богомил. Ина твърдяла, че през последната година това се е случило едва три пъти. Бившата манекенка, която се е явявала преди време на конкурс за "Мисис България", отглеждала сама детето си. Дяков все пак "не забравял", че е татко на Янис и ежемесечно превеждал пари на бившата си съпруга за издръжката на наследника си.
"Ина дори успя да приклещи Богомил на калъп с Ани преди време. Разкри го, че плаща стаи в разни хотели, където е водил любовницата си. Той я лъжеше, че отива на банкет с отбора например, но в същото време палувал с Ани", коментира близка на вече бившата съпруга на Богомил Дяков.
Атрактивната брюнетка Ани Димитрова стана известна преди време с драматичната си любовна афера с Мартин Тошев. Нападателят беше в "Черноморец" (Бургас), а тази зима премина в "Славия".
 
Брюнетката
е родом от
Велинград,
 
но живее в Пловдив, където е студентка в Колежа по икономика и администрация. Повече от година Ани беше гадже с Тошев, но се запозна с Йордан Тодоров, на когото дори роди наследник преди няколко месеца и го разведе с чаровната му съпруга Елена. Запознати твърдят, че Анито е спала още не само с Богомил Дяков, а и с Дарко Тасевски преди той да тръгне с Ромина Андонова, както и с няколко пловдивски футболисти.
Ина обаче не се задържа дълго с Курдов. Двамата престават да се виждат, въпреки че нападателят на "Ботев" (Пловдив) вече е успял да я разведе с мъжа й Богомил. Наско категорично не възнамерявал да прибира жена с дете. Баща му, още щом чул, че имал вземане-даване с такава дама, му заповядал да й бие шута.
Ина обаче не остава дълго време сама. Захваща се с друг футболист - Костадин Стоянов от ЦСКА. Изтърпяващият наказание заради употреба на допинг защитник имал много свободно време, което решил да прекарва с Инчето. Двамата отдавна се познавали, но единствено си комуникирали чрез компютърните технологии. Едва няколко пъти се били виждали преди тя да се вземе с Дяков и да му роди син. Наскоро обаче Коцето тръгнал с Инчето. Източник на "ШОУ" разкри, че той дори приютил Ина в дома си в столичния квартал "Дървеница". Защитникът на ЦСКА даже прибрал и детето на колегата си от "Славия". Малкият Янис обаче все още не се обръщал към Костадин Стоянов с "татко". Близки на национала пък прогнозираха, че той няма да се задържи дълго с Ина и най-вероятно ще я разкара.
"По принцип
 
Косьо не е по
дългите връзки
 
За толкова години така и не се е захващал със сериозна приятелка. Трудно се влюбва и е странно как Ина е успяла да го грабне. Не се слави като сваляч, но винаги има познати момиче, които се навъртат около него", разказа приятел на Стоянов.
Напоследък футболистът от Сливен бил много отчаян и дори Ина не успявала да го утешава. Не само заради наказанието за употреба на допинг, а и заради това, че счупи крак в началото на годината. Едва преди дни Стоянов най-после е захвърлил патериците, но все още не смее да се натоварва с тренировки. Очевидно футболистът изкарва добри пари, дори и да не играе вече няколко месеца. Негови познати заявиха, че се е изръсил с близо 20 000 лева за глезотия - решил да си тунингова лъскавото "БМВ" F10, което е пета серия.
Стоянов платил на майстори да направят на мощното му возило изцяло бял интериор, при това строго индивидуален - такъв, какъвто няма никой друг. Играчът
 
без проблем броил
поисканата му сума
 
само и само да бъде задоволена прищявката му. Тунинг майсторите използвали бяла естествена кожа за седалките, корите и долната част на таблото, както и черна алкантара за тавана и вътрешната част на седалките. Освен това точно пред скоростния лост на капака на пепелника била поставена луксозна хромирана персонализирана табелка с надпис "Kostadin Stoyanov".
ПЕТЪР СТОЙЧЕВ/ШОУ