Наш национал е заплашен да изхвърчи от футбола за пролетния полусезон заради "Левски". БЛИЦ разбра за ултиматум, който е поставен към една от трансферните цели на "сините". Става въпрос за халф, силно желан от наставника Илиан Илиев.

Не е тайна, че варненецът иска Стефан Велев от предишния си клуб Берое, но на този етап ръководствата на двата клуба още не могат да се споразумеят. Старозагорци са му поставили цена от 300 000 евро. "Сините" обаче отказват да я платят и се надяват тя да бъде намалена до 150 хиляди.

Договорът на 23-годишния Велев с Берое обаче изтича идното лято и тогава той може да премине на "Герена" без "сините" да плащат трансферна сума за него. Халфът вече на два пъти е отказвал да поднови контракта си с идеята да премине в "Левски" без пари след края на настоящия сезон.2.JPG

От сигурни източници БЛИЦ разбра, че ръководството на Берое е много ядосано на Велев. Под Аязмото сериозно се съмняват, че той вече има подписан предварителен договор със "сините", който да влезе в сила от лятото. Поради тази причина и заради отказа му да преподпише контракта си, към халфа е била отправена сериозна закана - няма да играе за Берое през пролетта заради наказание. Ръководството на клуба също така смятало да изпрати Велев да тренира с юношите и по този начин да го изхвърли от футбола за няколко месеца.

"Сагата с Велев набира скорост. Не е изключено обаче още в следващите дни ръководствата на "Левски" и Берое да си стиснат ръцете, като от Стара Загора най-после да склонят за намаляване на цената му. По всичко личи, че Велев ще облече екипа на "Левски", коментира източникът на БЛИЦ.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ