ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Таланти от младежкия и мъжкия национални отбори дадоха категоричната си подкрепа за селекционера на U21 Александър Димитров.

Доскорошният капитан на младежите Владимир Николов и съотборниците му Андреа и Петко Христови, Станислав Иванов и Калоян Кръстев публикуваха в социалните си профили в Инстаграм силни послания, с които застават като стена зад наставника си по повод злостен пасквил по негов адрес.

„Треньор и Човек с главно „Ч“. Трудните моменти са за силните хора“, написа Андреа Христов. Сърцатият защитник постна снимка, на която е заедно с Димитров по време на тренировка. Неговият брат близнак Петко, който е играч на италианския новак „Специя“ и е бил капитан на младите лъвчета е безпощадно точен:

„Един от най-добрите треньори в България! Постигнал невероятни резултати с U21“.

 Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Бързоногото крило Калоян Кръстев също изразява солидарността си към Александър Димитров с думите: „Добър човек и много добър треньор“.

Кадър в прегръдка с Александър Димитров избра като символ на доброто си отношение и юношата на Левски Станислав Иванов, който направя запомнящи се изяви както с националната фланелка, така и с американския „Чикаго“.

"Страхотен човек и страхотен треньор", подкрепи колегите си и вратарят Даниел Наумов.

Призивът на Владимир Николов сякаш обобщава мнението на момчетата, които повече от година извеждаше на терена с капитанската лента: „С вас сме, Тренер! Пълна подкрепа!!! Спрете със злобата“.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

БЛИЦ научи, че още няколко момчета подготвят послания в подкрепа на Димитров, на когото дължат израстването си в човешко и тактическо отношение.

Това е един от изключително редките случай, в които футболисти обявяват толкова твърдо подкрепата си към български треньор. Което на практика означава, че вярата им в Димитров е напълно искрена и са оценили по достойнство усилията, които полага, за да ги подготви за А националния отбор на България.

Тимът на Александър Димитров бе посичан жестоко на няколко пъти в квалификациите от съдиите, в това число и от български рефер по време на последния мач с Босна и Херцеговина, но въпреки това показа характер и стил, с който може да се гордее.

Не случайно треньорът на първия отбор Младен Кръстаич разчита на над 10 момчета, играли под ръководството на Димитров.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

ВИЖТЕ ЧАСТ ОТ ПОСЛАНИЯТА НА ФУТБОЛИСТИТЕ В ПОДКРЕПА НА АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ
Андреа Христов

Петко Христов

Станислав Иванов

Калоян Кръстев

Влади Иванов

Даниел Наумов