Българският национален отбор замина за Черна гора, където утре от 19:00 ще играе срещу домакините в мач от група „G“ на квалификациите за Евро 2024.

Никой от играчите, треньорите и ръководителите на БФС, пътуващи за Подгорица, не пожела да говори пред медиите, които изпратиха „лъвовете“ на летището.

Добрата новина сред националите е липсата на кадрови проблеми за селекционера Младен Кръстаич. Въпреки че заминаха с доста понижено настроение след загубата от Иран с 0:1 в четвъртък, сред играчите няма никой с оплаквани от травми и болежки.

По-късно днес, от 18:30 часа българско време, Кръстаич ще даде брифинг за медиите. Половин час по-късно ще бъде проведена и официалната тренировка на родните национали в Подгорица. Представителният ни тим ще се завърне в София на 11 септември (понеделник) около 12:00 часа.

Както е известно, България заема последното място в група „G“ на европейските квалификации с актив от две точки, колкото има и Литва. Черна гора е на трета позиция с пет. Лидер е Унгария с 10 точки, на три пред Сърбия.

Нашата група в квалификациите за Евро 2024