ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев изрази съжалението си, че срещата с Базел не се играе в Разград, а на "Васил Левски", като той е принуден да "инвестира в чуждо за него място".

"Разговарях с момчетата на тръгване от хотела. Напрежение има и при мен, и при футболистите. Те обаче са професионалисти и трябва да го изживяват по друг начин. Играчите коментират помежду си, че Базел не е непреодолим отбор, казаха ми го и на мен. Добре са разузнали съперника, аз им вярвам. Винаги вярвам до последно. Да се надяваме чудото да се случи. Има и втори мач. Наистина ще е чудо, ако отбор от българската провинция отстрани тим като Базел. Само ще ви кажа, че на срещата с техните ръководители, те ми споделиха, че за миналия сезон имат 80 милиона приходи. А при нас бюджета е 4-5 милиона на година. За какво говорим... Изобщо не може да се сравняваме с тях", сподели пред камерата на btv Кирил Домусчиев.

"Изхабихме доста нерви покрай организацията на този мач. Оказа се, че Националният стадион е одобрен от УЕФА само по милост. Дойдоха оня ден тировете с нещата от УЕФА и всичко висеше, не се знаеше дали ще има мач. Ние обаче оправихме много неща, само и само да спасим двубоя. Сменихме електронното табло, докарахме телевизори, вкарахме високоскоростен интернет и хиляди други дреболии, които ние трябваше да свършим, тъй като ги няма на стадиона. Инвестирахме доста средства на чуждо за нас място. В Разград публиката щеше да създаде невероятна атмосфера, както стана срещу Слован и Партизан. Ще има доста зрители и сега, но стадионът е огромен", продължи босът на Лудогорец.

"Обстановката, в която живее българският футбол, не е много здравословна. Пълно е с некомпетентни и злобни хора. Хубаво е, че се появяват отбори като нашия, "Ботев" (Пловдив), Литекс и Берое, които мислят за футбол и работят професионално", допълни собственикът на българския шампион.