Завърналият се в националния отбор на България Александър Тунчев сподели, че е много щастлив от повиквателната, която получи от Лотар Матеус за евроквалификациите с Англия и Швейцария.

"Не мога да скрия, че съм много доволен. Щастлив и радостен съм, че получих повиквателна. Разбира се, групата е от 30 души и ще бъде намалена. Разговарях с Павел Колев, не съм се чувал със селекционера. Разговарях няколко пъти със Стилиян и Мартин. Те ме питаха как се чувствам. Ако треньорът заложи на мен, ще дам всичко от себе си. Честно да ви кажа, не помня срещу кого беше последният ми мач за националния отбор", сподели пред "Гонг" централният бранител, който в момента играе под наем в Кристъл Палас, а правата му се държат от Лестър.

"Вече се чувствам по-добре. В първия мач ми беше доста трудно, но после нещата се промениха. Днес отборът има мач за Купата на Англия срещу Кроули Таун, но треньорът ми даде почивка. Имам още един двубой, който да изиграя за Кристъл Палас до края на наема. Той приключва в края на месеца. Не знам какво ще се случи след това. Не съм говорил с Ериксон, нямам представа дали треньорът на Кристъл Палас ще иска да остана и след това. Нямам идея какво ще се получи", продължи 30-годишният бранител.

"Предполагам, че Матеус ще говори с мен преди мачовете и ще прецени колко мога да му бъда полезен. Ще дам всичко от себе си, това е сигурно", завърши Сашо Тунчев.