Нефтохимик прави опити да привлече клубната легенда Златко Янков като старши треньор за пролетта. Бившият национал, известен с прякора Фара, има необходимия лиценз ПРО, а също така с името си може да бъде притегателна сила за инвеститори и хора, желаещи да помогнат на "шейховете".

Независимо от трудностите, изпълнителният шеф Костадин Джамбазов заяви, че Нефтохимик няма да се предават и ще се борят за мястото си в "А" група.

До дни Янков трябва да даде отговор дали ще поеме отбора, който за последно беше воден от Атанас Атанасов. Орела обаче пое към Варна и застана начело на Спартак.

Нефтохимик ще се подготвя в Созопол от 20 до 29 януари, като лагерът е уреден от Костадин Джамбазов с помощта на негови приятели бизнесмени. По този начин "шейховете" ще работят на много добри терени и ще могат да използват и пресечената местност за крос близо до курортния град.

Засега в отбора няма нови футболисти и групата се запазва такава, каквато бе и през миналата седмица. С отбора тренират няколко юноши на клуба, както и новопривлечените Георги Петков, Крис Йонев, Симеон Златев, Кирил Маринов-Лебеда и Валентин Добревски.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

000_fara.jpg