Хора, близки до бившия треньор на ЦСКА Стойчо Младенов, агитират шефовете от "Титан" да го върнат на работа в ЦСКА. Младенов е гласен за мястото на Любо Пенев, чийто пост никак не е сигурен, особено след двете поредни издънки срещу Левски и Черно море, пише “7 дни спорт”.

Засега шефовете на "Титан" били на мнение, че не бива да се прибързва с решения за смяна на треньора. Любо има договор за 2,5 години, подписан в началото на март и евентуална раздяла ще бъде съпътствана с плащане на доста висока неустойка. Освен това Младенов е известен като треньор с високи изисквания за скъпа селекция, а "Титан" в момента изпитва трудности с плащанията в ЦСКА.

Междувременно съгледвач на френския Страсбург ще наблюдава изявите на Данчо Тодоров и Дормушали Саидходжа по време на дербито срещу Литекс в Ловеч в неделя. Данчо бе пред трансфер в отбора, в който играе Емил Гъргоров, още през зимата, но тогава преминаването му пропадна. Страсбург е на точка от завръщане във френския елит, което ще означава и повече трансфери, като този път клубът се е насочил и към Саидходжа, пише в днешния си брой вестник “Меридиан мач”./БЛИЦ