Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

ЦСКА ще победи Миньор в Перник, а Лудогорец ще се препъне у дома срещу Черноморец (равенство или загуба). По този начин още в 18,50 часа утре “червените” ще си осигурят и на теория 32-ата шампионска титла, тъй като преднината им пред разградчани ще бъде 8 или 7 точки.
 
Това е най-новият слух, който обикаля из футболната ни общественост. По този начин ще бъде прецакан най-вече “Левски” в битката му за евроквота. Това ще се случи, ако “акулите” направят чудото и победят в Разград, а следващата сряда Локо (Пд) спечели Купата на България. При успех в Разград бургазлии ще съхранят преднината си от три точки пред “сините” два кръга преди края. При равенство Черноморец ще има само една точка повече - ако, естествено “Левски” победи довечера Берое.
 
“Упорито се говори, че мачът в Разград е “хикс” или “двойка”. Естествено, пускат се какви ли не слухове. Но ако Черноморец вземе, та бие,  най-тежка ще стане ситуацията на “Герена”, където от 1990 година не са пропускали участие в европейските клубни турнири. Всъщност, даже Черноморец да загуби в Разград, пак може да завърши пред "Левски", ако победи в последните си два мача в първенството. "Сините" в момента се молят на всяка цена Лудогорец да вземе Купата. Но и това няма да им гарантира спокойствие, защото съдбата им е в ръцете най-вече на Черноморец, както и в Литекс и Локомотив (Пд)”, коментират във футболните ни среди.