Треньорът на Скрита Сила (Мъдрево) хвърли бомбата в мач от Североизточната "В" група, след като се оплака, че отборът на Разград 2000 е злоупотребил с предварителната договорка между двата тима и е нанесъл погром на съперника си.

Разградчани спечелиха с 8:0, а срещата била нагласена за 2:0. Отчаяният треньор нъ мъдревци Майрам Апти заяви пред репортерите на местното издание "Екип 7", че мисли да извади отбора от първенството заради... корупцията.
 
"Домакините взеха мача с участието на съдиите. Реферите не бяха коректни. Ние имаме 5 жълти и 1 червен картон. Разградчани само един. За мен отсъдените дузпи в полза на домакините не са реални", твърди Апти. След това обаче, явно силно афектиран, изплюва камъчето:
"С 2:0 давахме на Разград 2000 мача, тъй се уговорихме предварително. Но те продължиха да вкарват голове, което показа, че не са коректни към нас. А отсега нататък и ние няма да сме коректни към ръководството и отбора на„Разград 2000. Само заради такива съдии ще се откажем от „В“ група. Те уредиха Александър Ангелов да свири мача. Не може некадърник като този съдия да се подиграва с труда на футболистите от Скрита сила”, продължи да се ядосва Майрам Апти.

БЛИЦ задава логичния въпрос: “БФС ще продължи ли да спи или ще започне разследване? И дали ще го завърши докрай?”