Скандалната контрола България – Естония, която се разследва за черно тото, е организирана от сингапуреца Дан Тан Сеет Енг. Това твърди излежаващият присъда във Финландия Уилсън Радж Перумал. “Той и Антъни Сантия Радж ме предадоха и се опитват да си направят собствен бизнес”, твърди Уилсън.
 
Според него точно Дан Тан стои зад ареста му, като е изпратил близкия си сътрудник Джоузеф Тан да го предаде. “Това е нарушение № 1 в криминалния бизнес”, пише мафиотът.
 
Джоузеф Тан и Антъни Сантия Радж са присъствали лично на двете контроли в Анталия миналия февруари, пише “24 часа”. БФС е получила от тяхната фирма “Фути Медия” 20 хиляди евро за самолетни билети, престой в петзвезден хотел за 30 човека и 20 000 евро за участие в мача. Едно от условията било да няма телевизионно предаване на срещата, което не сме изпълнили.
 
Антъни Сантия Радж се е представял като Блап Йонсен, изпълнителен директор на фирмата. Дан Тан Сеет Енг е сочен като организатор на скандала с черното тото, който разтърси Италия през последния месец. За него има заповед за задържането му в цял свят, но е неоткриваем. Същото се отнася и за Антъни Сантия Радж, който се покри след мача ни с Естония. Съдията Ландиел е в ареста в Унгария.
 
Германското сп. “Щерн” определи Дан Тан за един от топорганизаторите на черното тото в света. Самият той отрече да е лицето на публикувана снимка, а след това престанал да отговаря на мобилния си телефон. Уилсън Радж Перумал е човекът, признал, че в неговата организация има и българин. Тяхната дейност е насочена главно към залози на китайския пазар. Антъни Сантия Радж изтри всички адреси и телефони на “Фути Медия”. За последно той е засечен в Австралия, но дирите му са загубени в пустинните райони на страната.