Поредна идиотска проява на футболни хулигани приключи с тежки последици за млад мъж. Затова разказа пострадалият Радослав Митев на профила си във „Фейсбук“. Той е привърженик на ЦСКА, а нападението срещу него е извършено от фенове на Левски.

Инцидентът е станал навръх националния празник 3 март след победата на ЦСКА с 2:1 над Ботев (Враца) на четвърфиналите за Купата на България. Целта на атаката е била бъде взето червено-бялото шалче на Митев. Радо е бит жестоко, пострадал е и съквартирантът му.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+) 

Побоят над фена на ЦСКА става само дни, след като ученик от школата на „червените“ по джудо беше паднат и съблечен почти чисто гол от левскари в автобус от градския транспорт. Ученик пък в Пловдив първо беше бит от фенове на Локомотив (Пловдив) заради фланелка на Ботев, а след това и от ботевисти, тъй като е позволил да му бъде взета тениската.

РАЗКАЗЪТ НА ПОСТРАДАЛИЯ, ПУБЛИКУВАН В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА
Прибирайки се от мача, съквартирантът ми ме чакаше пред дома, за да отидем да си вземем вечеря от близкото до нас пазарче в ж.к. Мусагеница на „Г.М. Димитров“. Важно уточнение е, че аз съм с шал на ЦСКА. Вървейки към пазара, на кръстовището пред Националната следствена служба ни беше устроена засада. Петима фенове на Левски ни нападнаха в гръб, с цел да ми бъде взет шалът. Тяхната цел бе изпълнена, а последствията след ритник в главата на съквартиранта и ударите с тръба, които поех аз, можете сами да прецените от снимковия материал. Нямам какво да допълня. Честит 3-ти март!