Както вече съобщихме, българската легенда Христо Стоичков изпълни обещанието си и предостави в София за снимки оригиналната Златната топка, която получи през 1994 година. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Прекрасният жест на Камата е придружен с промотирането на биографичната му книга "Христо Стоичков. Историята". Пред НДК, където се провежда в момента събитието, опашката вече е повече от километър. Организаторите дори останаха шашнати, тъй като залата е наета до 21:00 часа, а хората все още прииждат. Камата обаче няма намерение да остави никого без автограф и снимка.

На прекрасното събитие е пълно и с деца, които се снимат със Златната топка, а Стоичков не пропуска да обръща внимание на всички.

За да се снима със Стоичков, пред НДК е и бившият лекоатлет Николай Антонов-Таланта, който преди години имаше доста тежка съдба и проблеми с наркотиците, като дори стигна до опит за самоубийство. Бившият световен и европейски шампион, който е спечелил над 20 кг медали, чинно изчака около 3 часа, за да се добере до снимка с Камата.