Лудогорец гостува в Черна гора на Сутиеска за втория мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Разградчани имат преднина от 2:0 след успеха у дома.

Топ Коефициенти за Шампионска Лига!

Тази вечер те ще изиграят двубой №115 в Европа.  Цифрата е доста внушителна заради  факта, че зелените дебютираха на европейската сцена преди 10 години. Общият баланс е 38 победи, 33 равенства и 43 загуби при голова разлика 158:148. В ШЛ цифрите показват следното: 55 мача, 20 победи, 14 равенства и 21 загуби при голова разлика 82:76.

Добрата новина е, че звездата на тима Кирил Десподов може да стартира като титуляр. Треньорът Анте Шимунджа ще реши в последния момент дали да постави българския национал сред 11-те или отново да го пусне в игра през второто полувреме. Десподов вече е напълно здрав и е готов да помогне на тима си от първата до последната минута.

Домакините ще се надяват да вкарат бърз гол, след което да се затворят здраво и да чакат възможности за контраатаки и второ попадение. Друг е въпросът дали Лудогорец ще им позволи това.

Тези дни в Черна гора и столицата Подгорица жегата е много голяма. Хубавото е, че мачът ще започне в 21 часа местно време, когато вече няма да е толкова топло.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Шампионска лига,
първи кв. кръг, реванш
(2:0 за Лудогорец в първия мач)
Подгорица, ДГ Арена
Днес от 22:00 часа
Пряко по bTV Action
Съдия Герго Богар (Унгария)

Вероятни състави:
СУТИЕСКА: Гилиен, Гривич, Дринчич, Рудович, Степович, Тучевич, Еракович, Кнежевич, Матанович, Конрад, Ненов.
Контузени: няма
Наказани: няма  

ЛУДОГОРЕЦ: Пад, Карничник, Пластун, Вердон, Недялков, Гонсалвеш, Сантана, Текпетей, Каули, Десподов, Сотириу
Контузени: няма
Наказани: няма