Забраниха на Кристиано Роналдо да отстрелва глиганите край Гоце Делчев, научи БЛИЦ. Не става въпрос обаче за мегазвездата на Реал (Мадрид) и световния футбол, а за двойника му Даниел Златков.

Талантливият защитник на Миньор (Перник) се оплака пред БЛИЦ, че днес е трябвало да бъде в Гоце Делчев, за да се присъедини към ловна дружинка, съставена предимно от ВИП персони. http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs179.snc1/6740_1084179346056_1273553574_219101_4602190_n.jpg

"Кметът Владимир Москов ме покани, както и един голям мой приятел, който е от най-крупните бизнесмени в града. Аз обаче бях принуден да им откажа, тъй като от ръководството на Миньор ми заявиха, че трябва да играя за дублиращия отбор", оплака се Даниел Златков пред БЛИЦ.

"Страшно много обичам да ловувам. Запалих се от баща ми, който е стар авджия", разказа още 20-годишният футболист на "жълто-черните" от Перник.

"Добре, че следващата седмица има пауза на първенството заради националните отбори. Ще се възползвам от това и без да се замислям грабвам пушката и отивам на лов. Още не съм убивал глиган. Веднъж уцелих една сърна, в колекцията си имам лисици, както и много зайци", похвали се още пред БЛИЦ двойникът на Кристиано Роналдо.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ