Първенството още не е приключило, но първият трансфер на Литекс вече е факт. Бившият капитан на тима Небойша Йеленкович, играл за последно в Спартак (Търнава), подписа дългосрочен договор с “оранжевите”, съобщи сайтът на ловчанлии.

Един от най-успешните чуждестранни футболисти в историята на Литекс се е срещнал в Ловеч със собственика Гриша Ганчев, финансовия директор Величко Дихонов и главния мениджър Стойчо Стоилов. След кратък разговор с тримата Йеленкович отново е играч на Литекс.
 
“Няма как да не се радвам. Прибирам се у дома. В Литекс премина една голяма и успешна част от моята кариера. С г-н Ганчев се разбрахме точно за 2 минути, заяви пред Небойша Йеленкович пред сайта на клуба. - Надявам се, че ще помогна на отбора да се пребори за трофеите в първенството. Очаквам да направим пробив и в турнира Лига Европа.”
 
“Радостни сме от този трансфер и се надяваме Небойша Йеленкович да бъде част от отборът, който ще постигне сериозни успехи през следващия сезон”, коментира финансовият директор Величко Дихонов./БЛИЦ