Скаутът на Монтана Светлан Кондев ходи небръстан вече четвърта седмица. Доскорошният футболист на тима е убеден, че брадата му носи късмет на отбора.
 
“Не съм се бръснал от мача с Черноморец (1:0) и оттогава имаме две победи и едно равенство. Дано ни провърви и срещу Пирин (Гоце Делчев). Чак след това ще тегля контрата”, споледи Кондев през “Меридиан Мач”.
 
Халфът Тони Костадинов със сигурност отпада за мача с Пирин (ГД), а вратарят Веселин Цветковски продължава да се възстановява от удара в главата, получен по време на мача с Черно море. Очаква се треньорът Атанас Джамбазки да направи само една промяна в състава от мача с Берое (2:2). Най-вероятно мястото на Костадинов ще заеме Димитър Петков-Макето.
 
Пирин (Гоце Делчев) замина без кадрови проблеми за мача на стадион “Огоста”. Треньорът Тенчо Тенев най-вероятно ще заложи на същия стартов състав, който игра срещу “Ботев” (Пловдив).
 
Допълнителен любопитен момент в мача вкарва и фактът, че корените на треньора на Монтана Атанас Джамбазки са от Гоце Делчев.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА