Доскорошният капитан на Дунав (Русе) Мартин Ковачев попиля от критики шефа на клуба д-р Симеон Симеонов. Защитникът отскоро е футболист на Македония ГП.

Изявлението му е шокиращо, тъй като много рядко играч напада ръководител, макар и вече да няма нищо общо с клуба. Обикновено футболистите запазват мълчание или изричат клишета от сорта: „За бившия си тим няма да кажа нищо лошо, каквото и да се е случило”.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Ковачев обаче бе повече от остър пред вестник „Утро”, където заяви следното:

„Когато трябваше да получим заплатите за ноември и декември, счетоводителката се обадила да каже на играчите. Аз, Любо Николов и Ахмед Ахмедов обаче не бяхме информирани. В традицията на Симеонов е да пести от футболистите, които няма да играят повече за отбора. Потресен към как човек като д-р Симеонов може да постъпва по този начин. Той не зачита ничие достойнство. Симеонов си е действащ президент на книга и на дело. Пуснал е напред дясната си ръка Огнян Цветанов като пионка и разиграва всички.

Като фен дойде на мача с Ботев (Пловдив), преди който стана ясно, че Левски и ЦСКА се интересуват от Ахмедов. След мача обаче качи Ахмедов в колата си, защото имаше интерес от неговата продажба. Когато има интерес, е президент на клуба, а когато няма – е фен. Питайте Ахмедов дали си взе последните заплати и премии”.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020