Тодор Неделев официално се завърна в "Ботев". Нападателят напусна "канарчетата" през 2014 година, за да се присъедини към немския Майнц 05. 22-годишният играч подписа до лятото и утре заминава за подготовка с 'жълто-черните" в Анталия.
 
Официално съм футболист на "Ботев". Подписах договор и съм много щастлив. Преотстъпен съм за 5 месеца, до лятото. За момента няма опция за по-дълъг престой.
 
Чувството е много хубаво, защото си бях казал, че един ден ще се завърна. Сега предстои усилена работа. Утре сутринта заминавам за Анталия и от понеделник се надявам от понеделник да започна нормални тренировки с отбора.
 
Имах няколко други опции за трансфер, но прецених, че ще е добре за мен да се върна в "Ботев". Отборът ми е на сърце и не мисля, е сбърках.
 
Чувствам се добре. Започнах подготовка още в началото на януари и съм в добра форма. Феновете да не очакват чудеса от мен, но ще играя по-добре от преди", заяви Неделев пред "Пловдив Дерби" малко след подписването на договора.



  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg