Тодор Неделев се завърна с гол за любимия си "Ботев" (Пловдив). Попадението на национала обаче не стигна на "канарчетата", които загубиха с 1:3 от Висла (Краков) във втората си контрола от лагера в Турция.

22-годишният Неделев облече своята фланелка с №8 на гърба и започна срещата като титуляр. Играчът на Майнц 05 откри резултата с глава в 20-ата минута. Неделев игра по дясното крило, като освен гола, се отчете и с добри пробиви и няколко опасности пред вратата на Висла. На полувремето националът беше сменен от треньора Николай Костов.

Минута преди края на първата част поляците изравни с гол на Малецки, а през втората част, когато на терена бяха вече резервите и юношите на "жълто-черните" Павел Бложек с два гола между 78-ата и 88-ата минути оформи крайното 3:1 за Висла, а с това и първата загуба на "Ботев" в подготовката.

Срещу поляците Николай Костов започна на вратата с Виктор Голас, двойката централни защитници пред него оформяха Кристиян Димитров и Орлин Старокин, а като крайни бранители стартираха Йордан Христов и Игор Ощипко. Пред карето в отбрана излезе Милен Гамаков, а Лъчезар Балтанов и Мариян Огнянов действаха зад изнесения в предни позиции Грегъри Нелсън, а по фланговете играха Рахави Кифуети и Неделев. На почивката националът отсъпи място на Наско Милев, а другите сменени бяха Голас, като на вратата застана Валентин Галев, Радослав Терзиев зае мястото на Кристиан Димитров, а Серкан Юсеин на Гамаков.

Половин час преди края на двубоя в състава на "Ботев" бяха извършени още шест смени, като на терена от стартовия състав остана единствено Старокин, който също бе заменен четвърт час преди края. На терена се появиха Филип Филипов, Божидар Васев, Емил Камберов, Лазар Марин, Рангел Игнатов и Алекс Колев, като напуснаха Йордан Христов, Мариян Огнянов, Игор Ощипко, Лъчезар Балтанов, Рахави Куфиети и Грегъри Нелсън.

  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg